#

Mala škola fotografije

  • Start: 21. January 2018. 12:00
  • End: 24. February 2018. 13:00

Sve što ste želeli da znate o fotografiji, sada imate i koga da pitate.

Šta je to kvalitetna fotografija? Da li znate da kadrirate? Kako da napravite dobru sportsku fotografiju? A šta je sa modnom fotografijom? Koji programi za obradu slika su kvalitetni, a ujedno i pristupačni?

Svaki dan koristite telefon ili fotoaparat, a i dalje vas muče neka snovna pitanja i dileme. Potražite odgovore u Maloj školi fotografije koju je za vas pripremila Alternativna prilika u saradnji sa DKC Majdan, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Pozivamo sve učenike osmih rareda kao i srednjoškolce i gimnazijalce da nem se pridruže tokom januara i februara da zajedno stvaramo. Mala škola fotografije je besplatna a sve što je potrebno je da popuniš prijavu.

Radionice će se odvijati vikendom počevši od 20.01. 2018. a krajem februara očekuje nas izložba izabranih fotografija polaznika. Programom je obuhvaćena istorija fotografije, različite vrste fotografije, podešavanje foto aparata, osvetljenje, sportska i modna fotografija, kao i bezbednost fotografije i etički principi. Svaki polaznik dobija i priručnik koji sadrži navedene teme i objašnjenja, kao i primere.

Autor i voditelj Male škole fotografije je Dragana Udovičić, a gostujući predavaći su: Zorana Jevtić, Aleksandar Dimitrijević, Vesna Lalić i Petar Vujanić. Pošaljite prijavu na email prijava@alternativnaprilika.org , pozovite 0637215957 ili popunite prijavu na sajtu. Kompletnu najavu možete preuzeti na linku Mala škola fotografije

 

 

Sharing:
Kozjačka 3-5, Srbija

Book Online

will be closed until date 2018/01/20 12:00

Booked: 0 / 50